Betal 50% av reisen din og få med reiseforsikring

Som du sikkert har fått med deg er det blitt flere kredittkort med både reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Dette er en ekstra service fra kredittkortselskapene til deg som kunde hos dem. De tjener penger når du bruker kredittkortet ditt og dette er måten å vise deg at det blir satt pris på.


Reiseforsikring er en forsikring som vil dekke eventuelle utgifter du skulle ha ved sykehusopphold i utlandet, tyveri av bagasje eller eiendeler mens du er borte eller ved transportskader av bagasjen din som ikke er selvforskyldt.

I utlandet så er det vanligere at sykehusopphold ikke er dekket av staten. Noen har det slik at du får dekket kun kritiske skader som gjør at du vil overleve, men de fleste tar betalt for behandlinger og selve oppholdet. USA er en av de stedene hvor dette er veldig vanlig. Sykehusregningene kan bli veldig store. Med reiseforsikring så vil du få dette dekket.

For å benytte deg av reiseforsikring med ditt kredittkort så er det viktig at du betaler femti prosent eller mer av reisen din med kredittkortet. Skal du fly til utlandet kan det være greit å betale taxi, tog, fly, buss og båtbilletter med kredittkortet. For da er du og bagasjen din dekket uansett hva som skulle skje på strekningene. Bærbare PCer, nettbrett og smart telefoner har en tendens til å bli knust eller ødelagt ved mye flytting på bagasjen. Pass bare på at du ikke har med deg for mye i bagasjen slik at verdien på dette overstiger det som er dekket av reiseforsikringen.

Når du fikk eller får et kredittkort med reiseforsikring så vil det følge med 2 reiseforsikringsbevis. Det er viktig at du tar disse med i lommeboka til deg og en eventuell reisepartner. Her står viktig informasjon som gjør at du kan bli identifisert av reiseselskapet og informasjon for sykehuset til å verifisere at du er dekket for behandling.

Kommentarsystemet er stengt