Hva betyr det at ditt kredittkort har cashback

Cashback er en litt nyere type rabatt som du kan få ved å handle med kredittkort. Det gjør at du kan få tilbake penger dersom du bruker kredittkortet i forskjellige nettsteder og butikker. Den prosenten som utgjør hvor mye cashback du skal få varierer fra kredittkort til kredittkort.

Cashback er egentlig kun en rabatt som blir omgjort til en sum som blir trukket av ved neste regning du får fra kredittkortleverandøren din. Du vil kunne se den som en egen post på regningen.

For å kunne benytte deg av cashback delen på ditt kredittkort er det viktig å sjekke opp hvilken avtale du har med kredittkortleverandøren din. I avtalene så er det hos flere en maks grense på hvor mye cashback du kan benytte deg av i løpet av 12 måneder, går du over denne grensen vil det kun være som om du benyttet et vanlig kredittkort.

I tillegg til en maksgrense så er det også hos noen kun utvalgte steder å få cashback, som forskjellige kjeder og bransjer eller utvalgte butikker. Hvis ikke så er det oppgitt at alle typer transaksjoner gir cashback, men denne siste varianten er ikke like vanlig.

Når du vet hvor kortet ditt gir cashback er det bare å handle som vanlig, bare husk å bruke kredittkortet og ikke bankkortet.

Kommentarsystemet er stengt