Rabatter på butikker med kredittkort

I dag har kredittkort mange fordeler, rabatter på butikker er en av dem. Forskjellige kredittkort har selvfølgelig forskjellige rabatter, men de fleste av dem har noen utvalgte butikker hvor de gir spesielle rabatter om du bruker kredittkortet ditt til å handle med. Det kan være utvalgte produkter eller en totalrabatt på alt som du handler i butikken.

Du får vite om disse rabattene i nyhetsbrev fra kredittkortleverandøren din i epost eller med posten. Noen har spesialisert seg på nettopp dette og viser et utvalg butikker på sin nettside. Det kan altså være smart å ta seg en liten surfetur før du tar handleturen din. Nabobutikken kan nemlig spare deg for en del kroner.

Rabattene fungerer forskjellig fra kredittkort til kredittkort. Noen vil ha det slik at rabatten blir trukket fra prisen når du handler i butikken, mens andre trekker denne fra på neste faktura. For din del så merker du uansett ikke noe til hvordan det blir gjort, men det kan være litt viktig for butikken du handler i at du vet hvor rabatten blir gitt.

For å benytte deg av rabattene så må du noen ganger ta med deg en liten lapp eller rabattkupong som du får i nyhetsbrevet du har mottatt. Andre steder så vil det trekkes fra når du trekker ditt kredittkort, men pass alltid på å si ifra til butikken du handler i om at du skal benytte deg av rabatten, slik at de ikke glemmer å legge inn dette. Ønsker deg en god handletur, forhåpentligvis litt rimeligere enn til vanlig.

Kommentarsystemet er stengt